Često postavljana pitanja

Kako da izbrišem svoj nalog?

Unutar aplikacije idite na ekran „settings“ i kliknite na „delete account“.
Biće vam poslat email da potvrdite brisanje naloga.
Kada izbrišete svoj nalog, svi vaši podaci, uključujući podatke vašeg profila, email i podatke aplikacije, biće trajno izbrisani.

sr_RSSerbian